Alla inlägg den 22 mars 2016

Av trivsmedmittnyaliv - 22 mars 2016 10:55

Igår var jag hos min läkare på Psyk.

Efter besöket känner jag mig frustrerad och irriterad efter att ha träffat min läkare. ?

Jag upplever att han inte lyssnar på mig. Och dessutom upplever jag att han kränker mig med sin "analys" om min personlighet. ?

Han är inte svensk och det jag funderar på är om det är en "språkförbistring" som gör att han använder fel ord?

Jag tog upp att jag upplever att min stubin har varit kortare på senaste tiden. Han påstår att jag har en aggressiv personlighet men jag tror att han egentligen menar explosiv.

Det är andra gången jag träffar honom och jag hade sms känsla förra gången men ville ge det en chans till. Mådde väldigt dåligt efteråt.

Jag är en person som känner av andra människors och ett rums positiva eller negativa energier.

Det fanns inga positiva energier i mötet med min läkare igår. Han är i min mening arrogant, kylig, empatilös, kör över mig och lyssnar inte på vad jag säger m.m

Med hjälp av min man bytte jag läkare. Hade aldrig gjort det utan hans stöd. Han följde med eftersom jag kände att jag ville ha med honom med tanke på mitt förra möte med läkaren.

Det som var lite skrämmande och samtidigt skönt var att tjejen i receptionen verkade tänka. Inte en till som vill byta från honom.

Han är dessutom hyrläkare och den kvinnliga läkaren jag kommer att få träffa nästa gång är tillsvidare/fast anställd. Så det känns väldigt skönt. Har mycket bättre erfarenhet av kvinnliga läkare.

Jag har Påsklov den här veckan vilket känns väldigt skönt!

Så jag ska fortsätta att njuta av min ledighet och virka rutor till min sjal och umgås med min familj.
Jag har nu gjort drygt 30 rutor vilket innebär att jag är drygt halvvägs. Behöver 55 hela rutor och 11 halva. Hade räknat fel innan.

Ha en fortsatt bra tisdag!


Lämna gärna en kommentar!
Tack på förhand!

Kram

A


Vårblommorna har verkligen kommit upp ur rabatterna!

Ovido - Quiz & Flashcards